Referenser

För att läsa mer om referenserna så kan ni klicka in på ”Meriter” eller ”Företag & organisationer” eller ”Kongresser och TV-uppträdanden” i menyn ovan. Ni kan också hitta vad andra skrivit om Robert’o genom att klicka in på ”Press”.

Under de mer än 30 år som Robert’o har varit artist har han ställt upp i ett antal mästerskap och den svenska mästerskapstiteln har Robert’o erövrat totalt sju gånger ibåde manipulation och close-up. Robert’o (tillsammans med norrmannen Finn Jon) är också ensam om att ha vunnit trofén (Grand Prix) fyra gånger i de nordiska mästerskapen.

Europamästerskapen har Robert’o bara ställt upp på en enda gång, 1983 i Baden-Baden i Tyskland, vilket direkt gav en vinst i manipulation vilket också ledde till att han vann hela tävlingen (Grand Prix). På världsmästerskapen i Madrid 1985 placerade sig Robert’o på en meriterande tredjeplats i manipulation.

Förutom att ha tävlat på olika mästerskap har Robert’o också uppträtt på ett stort antal företag, organisationer, föreningar med mera. Studieförbund och diverse nöjeskonsulter har alla haft Robert’o med i sina program och flera folkparker runt om i Sverige har engagerat honom.  Förutom dessa har han även uppträtt på ett stort antal Folkets Hus. Robert’o har även varit ett mycket uppskattat inslag på bibliotek, sjukhus, ålderdomshem, skolor med mera. Även bröllop och födelsedagskalas av alla storlekar har varit Robert’os arbetsfält under alla år.

Robert’o har under årens lopp varit utomlands ett stort antal gånger och uppträtt över hela världen. Första gången Robert’o var inbjuden till en kongress var 1979 till Ron MacMillans ”International Magic Convention” i London. Efter detta har han uppträtt ytterligare två gånger hos Ron MacMillan och även Magic Hands har bjudit in Robert’o flera gånger till Böblingen i Tyskland och även haft med honom på en turné runt om i Tyskland. Andra kända platser som Robert’o uppträtt på i Europa är bland annat Bernhard Teater i Zürich och Crazy Horse i Paris.

USA har också varit ett land Robert’o uppträtt i många gånger. New York, Houston, Newport Beach, Springfield och Los Angeles är alla platser som Robert’o varit på. Även Tropicana Hotel & Casino i Las Vegas har varit arbetsplats åt honom, precis som Sydney i Australien.

Ett flertal gånger har Robert’o också kunnat ses i TV. Bland annat har han varit med i program som ”Gomorron Sverige”, ”Solsta Café” och ”Vi i femman”.

Lämna ett svar