Shower

Robert’o har ett antal olika program för att passa just ert behov. Allt från de klassiska ”kinesiska ringarna” till ”kaninen Kalle” finns med i Robert’os repertoar och varje föreställning skräddarsys för att passa just er och era önskemål.


Barn- och familjetrolleri

Robert’o framför en kavalkad av trollerinummer till musik och humoristiskt tal med allt från ”kaninen Kalle” till ”svävande bordet”. Humoristiskt buktaleri med åskådare eller docka förekommer också. Alla program är skräddarsydda för barn och familjer där publiken alltid får medverka på ett eller annat sätt.

Speltid: 40-50 min eller enligt överenskommelse.


Trolleriskola

Robert’os trolleriskola har varit en succé i 20 år och fortsätter så att vara. Massor med trevliga trollerikonster lärs ut från nybörjarnivå till lite mer avancerat och allt görs tillsammans med assisterande ur publiken. Trolleriskolan varvas med vanliga trick också för att hålla spänningen och stämningen på topp.

Speltid: 60-80 min


Vuxentrolleri

Robert’o framför en kavalkad av trollerinummer till musik och humoristiskt tal med bland annat ”svävande bordet” och de ”kinesiska ringarna”. Humoristiskt buktaleri med åskådare blandat med till exempel ”BH-tricket” gör att Robert’o är ett givet inslag på bröllop, födelsedagsfester, företagsfester och andra evenemang. Alla program anpassas efter vad just ni vill ha och självklart så medverkar även publiken i föreställningen.

Speltid: 40-50 min eller enligt överenskommelse.


Mingeltrolleri

Som vinnare av både de svenska och nordiska mästerskapen i close-up r Robert’o en mästare på mingeltrolleri och har uppträtt med detta på idrottsevenemang, bröllop, familjedagar på företag med mera. Tricken är anpassade efter varje evenemang och kan självklart också anpassas om det ska riktas till barn eller vuxna eller både och.

Speltid: Enligt överenskommelse.

 

Lämna ett svar